Характеристики:
- Місткість - 380 мл.
- Висота чашки - 190 мм, діаметр нижньої частини -63 мм, діаметр верхньої частини -70 мм.
- Матеріали: усередині - нержавіюча харчова сталь, зовні - пластик, кришка - пластик+гумові ущільнювачі.
Функції:
- Збереження температури напою;
- Ефективне заварювання чаю;
- Кришка з ущільнювачами запобігає проливання;-
- Не гаряче / не холодно в руки, коли тримаєте чашку;
- Піднімає настрій.
Потрібні дрібниці:
- Гумові деталі клапана для щільного закриття отвору для пиття;
- Прогумований ущільнювач на кришці для герметичності закриття;
- Накладка на денці, щоб чашка не ковзала;
- Повітряна подушка між колбою і корпусом - 5мм.
За 2 години гарячий напій остигає з 95° до 47°, А холодний напій нагрівається з 7° до 15°. Теплим і прохолодним залишається ще довше!
Рекомендації і вимоги безпеки:
- Не можна наливати до країв.
- Після наповнення термокружки окропом - випустіть пар, відкривши клапан, щоб прибрати зайвий тиск всередині термокружки.
- Не перевертайте термокружку із закритим отвором для пиття після заливання окропу. Завдяки гумовим ущільнювачам термокружка герметична, і тому всередині створюється тиск через пар.Інакше, при підвищеному тиску всередині - є ймовірність забруднитися і обпектися напоєм.
- Закручуйте кришку, не докладаючи великих зусиль, обертаючи її за годинниковою стрілкою. Потрібно правильно потрапити в різьбу і щільно закрутити кришку, а також: стежити, щоб гумка (ущільнювач) не перекручувалась.
- Не мийте в посудомойці.
- Не кидайте в сумку - це не термос - це кружка. При перенесенні термокружки тримайте її вертикально.
- Для більш тривалого збереження температури напою можете спочатку залити гарячу або холодну воду, в залежності від того, який напій Ви хочете туди налити і залиште на пару хвилин, потім вилийте воду і налийте напій.
Час збереження температури напою:
- Гарячі напої - 95°через 1 годину - 64°через 1,5 години - 55°через 2 години - 47°через 3 години - 38°
- Холодні напої - 7°через 1 годину - 12°через 2 години - 15°через 3 години - 17°
Ми проводили тестування при кімнатній температурі.